BEDRIJVEN

cigest kunststofvloeren
  • Onverslijtbaar

  • Zwaar belastbaar

  • Hittebestendig

  • Chemisch resistent

  • Onderhoudsvriendelijk

  • Zeer hygiënisch

Cigest bvba heeft de juiste vloer voor elke industriële toepassing.  De door ons geplaatste epoxyvloeren zijn bestand tegen hoog gewicht, hoge temperaturen en chemische producten of oliën. Omdat ze naadloos zijn kunnen ze makkelijk gereinigd worden en is het de ideale vloer om te gebruiken in een omgeving waar hygiëne voorop staat.  Deze vloeren zijn antistatisch, slijtvast, duurzaam en waterdicht.

 

Industriële kunststofvloeren kunnen volledig aangepast worden aan het interieur van de onderneming en zijn zijn verkrijgbaar in een groot aanbod van kleuren.

 

In industriële omgevingen plaatsen wij de vloeren, indien gewenst, tijdens het weekend of ’s nachts.  Hierdoor moet er geen productie stopgezet worden.

 

Een epoxyvloer van Cigest bvba wordt o.a. toegepast in verschillende sectoren: voedingsindustrie (bakkers, slagers, viswinkels, traiteurs, grootkeukens en industriële keukens), auto-industrie (garages, showrooms, carwash, parkings), gezondheid (ziekenhuizen, dokters- en tandartspraktijken, laboratoria, zorgsector zoals rusthuizen en verzorgingstehuizen, fitnesscentra, sporthallen en turnzalen), chemische industrie en landbouw (stallen).

 

Ben je op zoek naar een nieuwe bedrijfsvloer voor je onderneming? Neem dan zeker contact op met Cigest bvba. We brengen je wensen in kaart en werken een gedetailleerde offerte uit, aan een scherpe prijs.

Kies voor een hoogwaardige bedrijfsvloer voor jouw onderneming!

cigest kunststofvloeren
CIGEST bvba
Cis Geysen
Pater Declerckstraat 11
2323 Wortel
0497 / 880 121
info@cigest-bvba.be
cigest kunststofvloeren
CIGEST bvba
Cis Geysen
Pater Declerckstraat 11
2323 Wortel
0497 / 880 121
info@cigest-bvba.be