PARTICULIEREN

cigest kunststofvloeren
  • Modern uitzicht

  • Groot aantal kleuren

  • Onderhoudsvriendelijk

  • Vloerverwarming mogelijk

  • Ook voor renovaties

  • Budgetvriendelijk

Ben je op zoek naar een moderne vloer die perfect past in het strakke interieur van je nieuwe woning?  Of is de vloer van je bestaande woning of renovatieproject dringend aan vervanging toe? Dan ben je bij Cigest bvba aan het juiste adres.

 

Cigest bvba is gespecialiseerd in alle kunststofvloeren.  Voor gebruik in een woning raden wij onze polyurethaanvloeren en steentapijten aan.  Deze vloeren kunnen gebruikt worden bij nieuwbouwwoningen en verbouwingen of renovaties.

 

Deze naadloze vloeren zijn onderhoudsvriendelijk en geluidsdempend, kunnen gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming en voelen aangenaam en comfortabel aan.  Onze kunststofvloeren zijn te verkrijgen in een groot kleurenaanbod en uitvoeringen. Hierdoor is er voor elke ruimte en situatie een perfecte vloer beschikbaar.

 

Bij renovaties en verbouwingen kunnen deze vloeren eventueel op een bestaande vloer gelegd worden.

 

Graag meer informatie? Neem dan vandaag nog contact op met Cigest bvba. Wij komen graag bij je langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken en advies te geven. Bij ons kan je rekenen op een prachtig resultaat bij de plaatsing van een strakke, naadloze vloer die perfect past in elke ruimte van je huis. En dit alles aan een scherpe prijs.

Cigest bvba plaatst een trendy kunststofvloer in jouw woning!

cigest kunststofvloeren
CIGEST bvba
Cis Geysen
Pater Declerckstraat 11
2323 Wortel
0497 / 880 121
info@cigest-bvba.be
cigest kunststofvloeren
CIGEST bvba
Cis Geysen
Pater Declerckstraat 11
2323 Wortel
0497 / 880 121
info@cigest-bvba.be